

LTN Internal Matters

CHIEF AND COUNCIL MEETING

Location: Health Office Boardroom

Date: January 26, 2024

Time: 10:00 am

Agenda

10:00 Chair calls Meeting Called to Order

10:05 Adoption of Agenda for Council Meeting December 14,2023 - - Additions or Deletions.

10:15 Lands Department- Presented by Tania Solonas, Lands Manager (30 Minutes)

10:45 : Health Department – Proposed increase level of service- Presented by ED & Tamara Seymour, Health Manager (15 Minutes)

11:00: Health Break

11:10 : Natural Resources Department, Presented by NR Manager, Gbenga Ayansola (50 Minutes our)

- 43 Tenure Application 40 Minutes
- Nat Geo x Destination Canada Filming at Ancient Forest- 10 Minutes

Lunch 12:00 PM

01:00 PM: Financial Statement Presentation, Presented by Nasir Ahmed, Sr Accountant (30 Minutes)



01:30 PM : Housing Department: Presented By Derek Bolen, Housing Manager (15 Minutes)

Rental outstanding and aging

01:45 PM : Capital Project & Asset Management : Presented by Zawad Abedin, Sr Manager CPAM (15 Minutes)

• Lheidli T'enneh Waste and Recycling Funding and implementation

02:00 PM : Economic Development Department update. Presented by Allan (45 Minutes)

02:45: Health Break

02:55 PM : Education Department – Presented by Chelsey Hardy, Education Manager (45 Minutes)

- Child Care Center Philosophy, Policies and procedures (How rooted in our Dakelh Protocols do you want them to be?)
- Post Secondary Partnership Program (2023-2024) & (2024-2025)
- UNBC Partnership

03:40 PM: In Camera Discussion

- MS higher education request (Post Secondary Policies) –
 Education Manager
- AGM Date
- LTN Legal Services
- Funeral & Membership Emergency support policy
- Enbridge Distribution (Pending from last C&C Meeting)
- Executive Directors Update & Request



04:00 PM: Closing remark.

04:10 PM: Meeting Adjourn

Addition to the Meeting Agenda:

1	
2	
3	
4	
5	
6	