

LTN Internal Matters

## CHIEF AND COUNCIL MEETING

Location: Northside Health Office Boardroom Date: December 14 ,2023 Time: 10:00 am

### Agenda

10:00 Chair calls Meeting Called to Order

10:05 Adoption of Agenda for Council Meeting December 14,2023- - Additions or Deletions.

10:10 Adoption of Meeting Minutes for November 16, 2023

10:20 : Natural Resources Department:

- > Ancestral Remains Notification Internal Discussion 10:20 AM to 10:30 AM
- Ancestral Remains Teams meeting- Virtual presentation from Stuart Karrow 10:30 AM to 11:00 AM
- Purden lake property lease 15 Minutes 11:10 AM to 11:25 AM Expectation from Council: Discussion and decision about the response received from Province.
- Transmountain post construction 15 Minutes 11:25 AM to 11:40 AM Expectation from Council: Watched a video and discussed on post construction letter received from Trans mountain.
- Llama Zoo : Update to council : 10 Minutes 11:40 AM to 11:50 PM



#### Lunch 12:00 PM

#### 1:00 Housing Department

#### PowerPoint presentation

- ▶ Housing policy 1:00 PM to 1:30 PM
- ▶ Housing List 01:30 PM to 01:45 PM
- Arrear Rent List 01:45 PM to 01:55 PM
- ▶ Housing Update 01:55 PM to 02:10 PM

#### 02:10 PM : Health Department:

- Process for treatment 15 Minutes 02:10 PM to 02:25 PM
- Elders Funding 15 Minutes 02:25 PM to 02:40 PM
- Medical travel and transportation 15 Minutes 02:40 PM to 02:55 PM

#### **Break 5 Minutes**

**3:00 PM :** Children and Family Jurisdiction Matter & Indigenous Governing Bodies BCR-Tasheena Seymour – 03:00 PM to 03:30 PM

#### 3:30 PM : Council Guidelines, Policy & Administrative Matters In Camera

- Policy for Funeral assistance and Band Members Emergency disbursement-03:30 PM to 03:45 PM
- Enbridge Distribution (Incidence: October 2018, Distribution: Aug 2022)additional distribution request. 03:45 PM to 03:55 PM

# 03:55 PM : Landooz Road Maintenance – Membership Complains & City update . – 03:55 PM to 04:10 PM

#### 04:10 PM : Terry Lynn Luggi – Lejac Indian Residential School



04:30 PM: Closing remark.

04:45 PM: Meeting Adjourn

Addition to the Meeting Agenda:

1	
2	
3	
4	
5	
6	

LHEIDLI T'ENNEH – MAIN BAND OFFICE 1041 Whenun Road |. Prince George, BC V2K 5X8 p: 250.963.8451 or 1.877.963.8451 | F: 250.963.6954 www.lheidli.ca